Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

 "Mantziolive Hellas

 Η ιδιωτική κεφαλαιουχική εταιρεία " MANTZIOLIVE HELLAS ΜΟΝ/ΠΗ IKE ",  ιδρύθηκε  με αποκλειστικό σκοπό την παραγωγή, την μεταποίηση , την τυποποίηση, την εμπορία και εξαγωγή άριστης ποιότητας Ελληνικών ελαιών και αγροτικών προιόντων.

 Η έδρα της εταιρίας μας βρίσκεται στην βιομηχανική ζώνη  στην περιοχή του Λογγού στον νομό Φθιώτιδας , στο 164 χμ αριστερά της Εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας  , όπου διαθέτει σύγχρονη παραγωγική μονάδα  με εγκαταστάσεις 926,79 τ.μ. σε αμφιθεατρικό οικόπεδο 8.906,04 τ.μ.

 Το εργοστάσιο  διαθέτει σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, άριστα εκπαιδευμένους συνεργάτες με σκοπό πάντοτε την άριστη ποιότητα των παραγόμενων προιόντων, τον σεβασμό στο περιβάλλον και την διατήρηση της διαφορετικότητας στην γεύση και στην ποιότητα της ελιάς και των άλλων αγροτικών προιόντων που εμπορεύεται. 

Σήμερα, η  "MANTZIOLIVE HELLAS ΜΟΝ/ΠΗ I.K.E"  δραστηριοποιείται με στόχο τη συνεχή ανάπτυξη του πελατολογίου της τόσο στο εγχώριο εμπόριο όσο και στο διεθνές εμπόριο.

Στόχος  μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας , η συνεχής βελτίωση των προιόντων μας, η διατήρηση της διαφορετικότητας στη γεύση και στην ποιότητα.

Η   " MANTZIOLIVE HELLAS IKE " εμπορεύεται-εξάγει  τα εξής είδη ελαιών :

*ΜΑΥΡΕΣ-ΚΑΛΑΜΩΝ-ΠΡΑΣΙΝΕΣ-ΞΑΝΘΕΣ-ΕΚΠΥΡΗΝΩΜΕΝΕΣ
ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΤΣΑΚΙΣΤΕΣ
 -ΦΟΥΡΝΙΣΤΕΣ-ΖΑΡΩΜΕΝΕΣ*

Η  " MANTZIOLIVE HELLAS IKE " ασχολείται επίσης με την εμπορία νωπών φρούτων , λαχανικών ,ξηρών καρπών και ελαιολάδου κατά παραγγελία.